Наши сервиси

Телефонски централи

Идеална комуникациска платформа која им овозможува на корисниците да ги задоволат одеднаш сите деловни телефонски потреби.

Мрежи

Обезбедуваме комплетни напредни мрежни решенија. Консалтинг, проектирање, изведба, имплементација на мрежна опрема и одржување.

Сервисирање

Телком-ММ обезбедува целосен опсег на компјутерски-печатарски решенија за бизнис сопственици, домашни канцелариски работници и домашни компјутерски корисници.

Наши Клиенти

Информацијата е моќ! Нашата главна мисија е да го овозможиме...