Добредојдовте на новата страна на Телком ММ

  • -

Добредојдовте на новата страна на Телком ММ

Category : Uncategorized

Драги посетители,

ви посакуваме пријатен престој во новиот витруелен дом на Телком ММ. Како што можете и сами да видите нашиот виртуелен дом сеуште се уредува.

Телком ММ е претпријатие кое се бави со со продажба на компјутерска техника, телефонски централи, компјутерски мршжи, видео и аудио надзор, нивно монтирање, и одржување.

Нудиме целоцни решенија за мали, средни, и големи претпријатиа, вклучувајќи и брендирање, дизајн на веб страни, и веб апликации како дата бази, front end editing од страна на самите клиенти кои имаат познавање од дизајн, и целоцна имплементација за пристап на истите преку било кој модерен уред.

За повеќе информации можете директно да не добиете преку било кој метод.

Со почит, персоналот од  Телком ММ