Сервис

Телком-ММ обезбедува целосен опсег на компјутерски и телекомуникациски решенија (аналогна, дигитална и ИП телефонија) за бизнис сопственици, домашни компјутерски корисници, органи на управата, државни институци и владини органи.

 

Професионални решенија за безбедност

Вршиме продажба, инсталација, одржување, сервисирање како и консултаци за безбедносни системи: Видео надзор, алармни системи, детекција и дојава на пожар, контрола на пристап, евиденција на работно време, видеофонија и домофонија како и ИТ и мрежни системи.

 

Компјутерски поправки

Дали Ви здосади од непрофесионалната поправка на вашиот компјутер, носењето на сервис секогаш кога ќе се јави некаков проблем и чекањето цела недела за да го добиете назад? Ние доагаме до Вас и го решаваме вашиот компјутерски проблем.

 

Virus & Spywere отстранување

Дали Вашиот компјутер работи чудно? Дали програмите бавно се отвараат? Чудни пораки се појавуваат насекаде? Ова се некои од симптомите на Virus или Spywere. Телком-ММ обезбедува отстранување на вирусот на лице место и исто така може да ви даде совети за анит-вирусен софтвер.

 

 Компјутерски надоградувања

Дали вашиот компјутер бавно стартува или прави проблеми за недостаток на простор на Вашиот хард-диск. Во тој случај би било добро да се надградат некои компоненти на Вашиот компјутер.

 

Интернет заштита

Со распространувањето на интернетот се зголемува опасноста од вируси и потребата да се заштити компјутерот. Подобро да се спречи отколку да се лечи..! Добар безбеносен пакет ќе ги спречи „натрапниците“ да се прикрадат во Вашиот компјутер и да добијат пристап до Вашите лични податоци.

 

Обнова на податоци

Телком-ММ може да ви помогне да ги заштитите Вашите фотографии, музика, видео клипови и други податоци безбедно. Покрај обновување на податоците ние нудиме и услуги за повторно вракање на изгубените фајлови по несреќа од хардверзски или софтверски проблем – вируси.

 

Компјутерско подесување

Исто како и вашиот автомобил така и компјутерот има потреба од континуирано подесување. Нашето подеување ќе му овозможат и ќе ги отстранат сите оние замрзнати програми, па дури и оние кои воопшто не стартуваат. Ако забележувате дека вашиот компјутер не работи како што треба тогаш ова би можело да биде решение за вас.

 

Безжичен интернет и домашно подесување на мрежата

Ние може да ви помогнеме да го поставите вашиот широкопојасен интернет и вашата бежична мрежа. Доколку имате повеке од еден компјутер во вашиот дом ние може да направиме да работа заедно. Тие може да ја користат истата интернет конекција и да ја споделуваат вашата музика, слики и видеа без разлика на кој компјутер се наогате.